ullagabay

#patientsmart

BIOHACKA HÄLSAN™

NYHET: Lär känna kroppens SuperGenome!

Biohacka Dig till en Hållbar Hälsa med hjälp av kunskap och medvetna val

Epigenomet slår på och av gener: Autoimmuna sjukdomar (kroniska) är inte medfödda. Anlagen finns, men de går till stor del att styra. Genom påverkan av det ”proteinkodande skal” som omger generna.

Microbiomets dominans: Som komplement till de ca 25 000 mänskliga gener som är påverkbara tillkommer de ca 20 miljoner gener från encelliga organismer som styr och ställer i vår kropp. Ny forskning runt microbiomet (magfloran) bekräftar dess betydelse för hela hälsan och kroppens kemiska reaktioner.

Förlegad sjukdomsbedömning: Att diagnosticera sjukdomar via symtom, för att sedan skriva ut symtomdämpande mediciner, är sällan effektivt för de kroniska sjukdomarna. Det är grundorsaken till problemen som måste utredas. Och förebyggande åtgärder som behöver sättas in för att bygga en Hållbar Hälsa.

Info & bokningar

gabay@comhem.se

0705 61 59 63

”Ulla Gabay höll i en halvdag på Vadstena Folkhögskola under rubriken ”Kronisk Hälsa”. Oerhört givande och inspirerande, grundat på ny forskning och med övertygande argument, presenterade Ulla hur kosten påverkar vår hälsa. Och gav oss en rejäl tankeställare om hur vi själva kan förebygga och vända kroniska sjukdomar. En dag som sannolikt sätter spår i förändrade kostbeteenden. Föreläsningen rekommenderas för alla som vill leva ett liv med god kvalité.” Anders Düring, lärare.

 

%d bloggare gillar detta: