ullagabay

#patientsmart

KroniskHälsa™

Generna är inte vårt öde!

– Bygg en kronisk hälsa med kunskap och medvetenhet

Epigenetiken är tydlig: Via medvetna kost- och livsstilsval går det att styra merparten av våra gener. Vilket ger en möjlighet att bygga en KroniskHälsa™ och att ta kontroll över en redan uppkommen kronisk sjukdom.

De kroniska sjukdomarna har ökat kraftigt det senaste decenniet. Även bland medelålders, ungdomar och barn. Med medicinering och stort lidande för livet för den som drabbas. Inte minst när det gäller de sjukdomar som klassats som autoimmuna (ca 70 st hittills).

Autoimmuna sjukdomar börjar ofta med en inflammation som kan ligga ”tyst” i åratal i kroppen. Innan den till slut manifesterar sig i ett kroniskt tillstånd. Bland bakomliggande orsaker finns miljögifter, mat, bakterier och stress.

De vanligaste är: Diabetes, Sköldkörtelsjukdomar, Reumatism (RA), Bindvävssjukdomar, Hudsjukdomar/Eksem, Hjrät-Kärlsjukdomar, Demens/Alzheimers, Depression, Celiaki, Ulcerös Kolit, Crohns och vissa cancersjukdomar.

Föredraget erbjuds i 3 storlekar:

  • LARGE – 3 tim
  • MEDIUM – 2 tim
  • SMALL – 1 min

Samtliga kan utökas med fri frågestund efter, om så önskas

”Ulla Gabay höll i en halvdag på Vadstena Folkhögskola under rubriken ”Kronisk Hälsa”. Oerhört givande och inspirerande, grundat på ny forskning och med övertygande argument, presenterade Ulla hur kosten påverkar vår hälsa. Och gav oss en rejäl tankeställare om hur vi själva kan förebygga och vända kroniska sjukdomar. En dag som sannolikt sätter spår i förändrade kostbeteenden. Föreläsningen rekommenderas för alla som vill leva ett liv med god kvalité.” Anders Düring, lärare.

Info & bokningar

gabay@comhem.se

0705 61 59 63

%d bloggare gillar detta: